Izzivi vodenja poslov … nekaj odzivov bralcev

Silva Koritnik Rakela, pooblaščena revizorka

Kolegica Barbara Guzina mi je podarila izvod knjige 'Izzivi vodenja poslov'.  Z eno besedo: NAVDUŠENA.

Matjaž Frank, Banka Celje

Knjiga Izzivi vodenja poslov vsebuje vrsto uporabnih nasvetov in priporočil izkušenih strokovno podkovanih posameznikov iz poslovnega in finančnega okolja, ki znajo teoretično znanje podkrepiti in predstaviti tudi z primeri iz prakse.

Jurij Godec, Banka Celje

Menim, da so v knjigi povzete ključne zadeve iz vaših predavanj, tako da je vsekakor priporočljiva za vse tiste, ki še niso bili na vaših seminarjih.

Bojan Petan, DZS

Moram priznat da goltam vašo knjigo ! Končno sem malo (en teden) na dopustu in sem si vzel čas za knjigo. Pa to je Ustava poslovanja, kdor to ni prebral, ne ve nič ! Res čestitam ! Nisem verjel da je tako resnična, bravo !

Andrej Repše, Armat

V knjigi  Izzivi vodenja poslov pa skupina izjemnih avtorjev in soavtorjev plastično predstavi materijo, ki jo direktor in poslovodja pri svojem delu mora poznati in obvladati, prav tako, kot mora voznik obvladati vožnjo v prometu. Je odločen priročnik za varnejšo »plovbo« podjetja. Posebej še tema o vlogi poslovnih financ  in o pravnih vidikih s poudarki o odgovornostih in pravnih posledicah poslovodij.

Ida Kavčič , davčna svetovalka

Knjigo priporočam vsem, ki so se odločili za podjetniško kariero in jim ni vseeno za vloženi denar. Prav tako tudi direktorjem in vodjem poslovnih funkcij. V knjigi bodo našli  ključne informacije, potrebne za uspešno vodenje podjetja, tako s finančnega, davčnega in organizacijskega vidika.

mag. Aleksander Vozel, Banka Celje

Odličen priročnik, ki nam omogoča celovito razumevanje  finančnih posledic  in vplivov poslovnih odločitev managerja. Postavlja nam okvire za delovanje na dolgi rok.

"Posojilo je kot dežnik, banka ti ga posodi, ko sije sonce in ga hoče nazaj, ko dežuje. "